10. ročník Majstrovstiev Slovenska v mažoretkovom športe 2013

13.07.2013 12:39
Mažoretkový klub Flowers sa stal oficiálne najúspešnejším súborom majstrovstiev Slovenska 2013
Súťažili sme vo všetkých štyroch vekových kategoriach (deti, kadetky, juniorky, seniorky), zo 14 súťažných choreografií sme získali 7x titul MAJSTRA SLOVENSKA (zlato) a 6x titul 1.VICEMAJSTRA SLOVENSKA (striebro)
 
"Tento rok oslavujeme 5. výročie vzniku súboru a týmito majstrovstvami sme ukončili jednu bilanciu titulov a to, že naše kadetky sa v disciplíne miniformácií baton stali 5. rok po sebe Majsterkami Slovenska. Sezóna pokračuje Majstrovstvami Európy, ktoré sa uskutočnia v Maďarsku koncom augusta. Zodpovedne sa na ne pripravíme a budeme sa snažiť reprezentovať našu krajinu čo najlepšie. "(Mirka Stredňáková - vedúca a trénerka) 
 
"Tento rok sme prvý krát vyskúšali disciplínu miniformáciu pom-pom. Aj napriek 7. miestu som na dievčatá hrdá. Niektoré z nich boli na súťaži prvý krát a myslím si, že radosť z umiestnenia ich nabudila do este vacsej chuti s nami tancovať. Dakujeme rodičom za pomoc, podporu a hrdosť, ktorú na sútazi prejavovali ako skvelý funklub. Bez nich by nebolo možné vytvoriť rodinu akou sme."   (Martina Kakaščíková - trénerka) 
 
"Veľmi pozitívne hodnotím vystúpenia našich dievčat. Bolo vidieť, že ročná tanečná príprava ako doplnok k technike baton sa vyplatila. Choreografie sme ozvláštnili tancom a spolu s profesionálnym výrazom dievčat vzniklo skvelé umelecky hodnotné vystúpenie. Diváci skandovali a tlieskali. Naše dievčatá sú veľmi talentované, show ktorú na javisku predvádzajú by ste museli vidieť na živo. Je to skvelý zážitok aj pre nás trénerky. Vždy vedia prekvapiť. "(Zuzana Pončáková - trénerka) 
 
"Trénujem prvý rok a som veľmi šťastná, že naše deti si z najmladšej kategórie vybojovali tituly Majsteriek Slovenska. Baví ich to, tešia sa z každej maličkosti a na javisku sú rozkošné. Už teraz predstavujú nádej pre budúcu generáciu Flowersiek. Už teraz sa teším na nové prírastky, nakoľko opäť prijímame nové členky a záujemkyne o tento krásny šport"  (Natália Luptáková - trénerka)